dissabte, 1 de maig del 2010

Pradenc, 5 - Santvi, 0

Segona derrota de la lliga, segona a fora, massa llarga potser, 5 gols son molts (3 a rubio, 2 a sergi) però és que ells han lluitat moltíssim, s'ha d'aplaudir, tot i tenir la lliga quasi guanyada, han lluitat, com ha de ser, no afluixar ni piu fins al final.
Nosaltres no hem tocat del tot malament la pilota, de fet hem portat el pes del partit, ells ens han deixat jugar, però ha faltat quelcom.
El Pradenc tenia molt clar que volia guanyar i han lluitat per aconseguir-ho, han mossegat, han esprintat, han saltat, han fet el que calia fer per aconseguir el que volien, les coses que es volen no cauen del cel.
Però han tingut que lluitar perquè som un bon equip, no perfecte, ja hi heu vist, però res ens ha d'avergonyir, som un molt bon equip, l´únic de la categoria que sap sortir amb pilota del darrera, es dir jugant a futbol, en totes les circumstancies, jugant a futbol a casa del lider.

El ppal problema ha estat que hem catxat massa d'hora, si haguéssim aguantat el resultat fins a final de la primera part, ells s'haguessin vingut avall, al final de la primera part estaven molt nerviosos tot i guanyar ja per 2 a 0.

Hem de seguir lluitat ... si voleu.
++++

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada